Това 1973 Kawasaki H2 Mach IV е чисто ново и продадено за 40 хил. долара!

Това 1973 Kawasaki H2 Mach IV е чисто ново и продадено за 40 хил. долара!
06 Mar 2022

Чисто нов от 1973, защото предишният му собственик е подложил машината на едногодишна реставрация. Както ще видите от галерията, моторът изглежда по-добре от чисто нов. Няма шайба, която да не е била подменена или реновирана.

Това Kawasaki H2 Mach IV е интересен мотор. Задвижва се от 748-кубиков редови 3-цилиндров двутактов двигател със 71 к.с. и 77 Нм, снабден е с маслен инжекцион и с три карбуратора Mikuni VM30SC.

Nippon Seiki уредите също изглеждат, като чисто нови, а пробегът на таях е 294 мили. В обявата на bringatrailer.com обаче пише, че реалните мили на моторетката не са известни. Което обаче няма никакво значение, след тази усърдна реставрация.

Истинска машина на времето в ‘Candy Purple’. Под седалката дори има ластиче със същия цвят, както и книжка с инструкции за поддръжка, също в лилаво. Вниманието към детайла респектира и явно е оправдало сумата от 40 хил. долара, за която BaT изтъргуваха таза Kawa. През май 2021 писах за друг интересен байк продаден през платформата, тази 1982 Honda CBX с редови 6-цилиндров двигател. Кликнете на снимката за историята.

Лукс от Китай!