Мото Експо 2022 ще се проведе между 15 и 19 април!


16 Mar 2022

Ура! Най-после Moto Expo ще успее да се състои и това ще се случи от 15 април (петък) до 19 април (вторник), а мястото е „Асикс Арена“ (бившата зала „Фестивална“) в столичния кв. „Гео Милев“. Участието си са потвърдили Aprilia, BMW Motorrad, BRP Can-Am, Evinrude, Harely-Davidson, Gas Gas, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Peugeot, Piaggio, Polaris, Rieju, Royal Enfield, Sea-Doo, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha и други.

Тази година ще е дори по-интересно, защото ще видим и марки, които са на българския пазар едва от миналата година. Такива са Gas Gas и Rieju, като втората е испанска и реално придоби правата над офроуд байковете на първата. Естествено ще има и много щандове с аксесоари, екипировка, намаления… джетове, ATV-та, UTV-та и всякакви производни на мотоциклетите превозни средства. Ние ще сме там със сигурност.

Билети? На място цената ще е 12 лв. за събота и неделя и по 10 лв. за делничните дни. Децата между 12 и 18 г. ще бъдат таксувани по 6 лв., а ако купите билета онлайн (клик тук или на банерчето горе), ще спестите 2 лв. – цена 10 лв. за през уикенда и 8 лв. за делничен ден. Хора с увреждания ще влизат безплатно, както и дежа до под 12 г. възраст.

Друго? С наближаването на събитието може да следите новините около него на сайта motoexpo.bg, където организаторите качват бюлетини и актуална информация, както и във Фейсбук страницата.

Първородната Godzilla!