Продава се таван за Bugatti Chiron. Цената е 55 хил. долара

  • Галерия с 3 снимки. Галерия с 3 снимки.

16 May 2022

Любопитно е колко са хората и има ли такива въобще, които търсят части за Bugatti Chiron в интернет, още по малко… таван. Въпреки това такъв се предлага, син, обявен е в Инстаграм профила @sgr_automotive. Описанието на продавача е ‘Cany shop for petrolheads!’. Пише също, че се занимава с OEM авточасти от 2006, а бърз поглед на снимките създава впечатление, че се работи основно с части за Porsche.

Има обаче и таван за Chiron, който е обявен за 55 000 долара. Това са 103 411 лв., за които няма да казвам какво може да си вземете. В публикацията пише следното „Таванът на вашия Chiron гори? Не носете вода, имаме решение! Продава се: Bugatti Chiron Carbon Roof Assembly. Само за $55 000.“ Интересно колко ще ви таксуват Bugatti, ако по някаква причина ви се наложи да си вземете нов таван.

През 2018 марката започна да предлага опционално и панорамен, наречен “Sky View”, който Мани Кошбин каза, че е опция за 60 хил. долара. Този обаче е „обикновения“. Не пише произхода на частта, но не е от овъгления Chiron, който се продаваше за 345 000 долара, защото въпросният бе червен с черен таван. Интересно.

Лукс от Китай!