Геймъри наеха Audi RS6 и го потрошиха за 10 минути (Видео)

  • Галерия от 5 снимки с инцидента в Марбея, Испания Галерия от 5 снимки с инцидента в Марбея, Испания

30 May 2022

Само за няколко седмици три броя Audi RS6 бяха унищожени в курортния град Марбея в Испания. Говорим за умишлено съсипани коли, наети под наем, а не за случайни катастрофи. Според властите има предизвикателство, в което се включват младежи на богати родители. То е вдъхновено от популярна видеогра и е причина за този тип инциденти.

Правилото на предизвикателство е да се наеме Audi RS6 и да се кара по възможно най-опасния начин по улиците. Всеки направил го получава точки за изминатото разстояние, маневрите и нивото на опасност.

Последната катастрофа с Audi RS6 напълно може да се смята, че има връзка с такова идиотско предизвикателсво. Колата е наета от 21-годишен британец и 19-годишен ирландец. В продължение на 10 километра (отбелязани на картата), докато британецът е зад волана, са направени редица опасни маневри, като в участък от курота колата е засечена да се движи със 180 км/ч.

Подадените сигнали вдигат на крак полицията, с която започва преследване. Британският шофьор отказва да спре и в крайна сметка се удря в стълб, качвайки Audi-то върху мантинела. Двамата не са пострадали и са арестувани от испанската полиция.

Първородната Godzilla!