Бодигард разби Veyron-а на Роналдо в стена


21 Jun 2022

Bugatti Veyron, собственост на Кристиано Роналдо, е пострадало в катастрофа на остров Майорка. Португалският футболист е на острова със семейството си, като по време на инцидента Роналдо и близките му са били в друга кола (или яхта), а Veyron-ът е шофиран от член на охраната на звездата на Манчестър Юнайтед.

От инцидента изтекоха малко снимки, на които се вижда, че Bugatti-то е ударено в стена, без да изглежда щетите да са сериозни. За щастие не се съобщава за пострадали хора, а заглавията в жълтите медии от типа на “Сензация! Шок! Ужас! Бомба! Уникално Bugatti, разбито в стена с газови бутилки!!!” не изглежда да отговарят на истината. 

Veyron действително е суперкола от най-висок клас, но нито е нечувано рядка, нито е кой знае колко нова. За сравнение в гаража на самия Роналдо откриваме Chiron, наследника на Veyron. Между другото преди време футболистът се сдоби и с друго скъпо бижу с емблемата на Bugatti – часовник Chiron CR7 от Jacob & Co на стойност 1 млн. долара, произведен специално за португалеца в един-единствен брой.

Първородната Godzilla!