Пътувахме до Бургас с електромобил за фестивала на науката и технологиите на EPAM България. Видео!

  • Галерия с 21 снимки. Галерия с 21 снимки.

24 Jun 2022

‘Port to the Future: Science & Tech Fair’. Преди да пристигнем в Бургас с нашето електрическо BMW iX се бяхме запознали със спецификата на фестивала, а и знаехме, че EPAM България е супер високотехнологична софтуерна компания, която се е подготвила добре, да забавлява хората и, най-вече, да открехне вратите на бъдещето за посетителите, което до голяма степен се оказа и настояще. В това се убедихме от различните работилници обособени на пристанището в Бургас. От малки роботчета, по-големи роботчета, през иновативни начини за управление на софтуер, до събеседвания по интересни теми - за бъдещето на образованието, стартъп екосистемата, софтуерното инженерство, включително и за електрическия транспорт в страната.

В последното участвахме дейно и ние. Получихме интересни отговори от представител на Община Бургас, относно развитието на инфраструктурата, както и от специалист по продажбите на автомобили в „Бова Кар“, с когото обсъдихме спецификата на електрическите автомобили и най-вече какви са настроенията на хората към тях в момента. И също така разговаряхме и с екипа на EPAM България, съставен от млади и амбицирани специалисти, горящи в работата си, но и занимаващи се със странични програми в рамките на фирмата – спортни начинания и дейности укрепващи духа и тялото.

Това видео определено е по-различно от останалите ни и вярваме, че всеки от вас ще намери по нещо доста любопитно в него. Може да кликнете също на това изображение с логото на компанията горе, и да отскочите до сайта, за да се запознаете с наличните отворени позиции. Защо пък не и вие да станете част от този сплотен екип?

Лукс от Китай!