Дейвид Култард направи страхотно шоу по централните улици на Пловдив

  • Галерия 10 снимки Галерия 10 снимки

24 Jun 2022

По материали на plovdiv24.bg Снимки: plovdiv24.bg и Фейсбук

Страхотно шоу направи бившият пилот във Формула 1 Дейвид Култард по централни улици на Пловдив, в Стария град, и пистата на стадион "Пловдив". Поводът снимките на филма "Пътуване до Пловдив“ с победителя в 13 старта на "Формула 1“ Дейвид Култард, които започнаха днес, продължават и утре.

Бившата звезда от Формула 1 Дейвид Култард говори в Пловдив пред представителители на медиите преди шоуто "Red Bull Showrun Plovdiv", което ще се проведе на 25 юни от 18,00 часа на Гребната база.
"Чувствам се фантастично в Пловдив! Тази сутрин пристигнах. Още не съм имал възможност да разгледам града, но съм сигурен, че ще заснемем уникални кадри. Ще видя и нощния живот на вашия град", заяви Дейвид Култард.

"Много обичам времето, когато все още бях състезател във Формула 1, но също така се наслаждавам на времето като журналист, като експерт. В Пловдив ще използвам гуми за суха настилка. Иначе рекордната скорост, която съм постигал, е 360 км/час – в Гран При на Италия. Един от болидите в Пловдив, е спечелил общо 12 състезания във Формула 1 от пилотите Себастиан Фетел и Марк Уебър", допълни още звездата от Формула 1.
 

 

Голямото шоу "Red Bull Showrun Plovdiv" е на Гребния канал в събота вечер.

Лукс от Китай!