Варненска Tesla влезе в софийски бар

  • Галерия от 8 снимки Галерия от 8 снимки

01 Jul 2022

Софийският бар Cohones (правят яка бира, между другото) посрещна “Джулай” с нова придобивка – Model S, вграден директно в стената. Шегата настрана, надяваме се жадният (или пийнал) шофьор на електрическото возило да е добре. Засега не можем да кажем нищо за състоянието му, тъй като според информацията от собствениците на бара и полицията въпросният джентълмен е побързал да си тръгне от мястото на инцидента. Полицейските служители също се интересуват от състоянието му, още повече, че е забравил колата си на тротоара…

Бар Cohones се намира на ъгъла на ул. Хан Крум и “Шишман” в София, в район, където максималната разрешена скорост е 50 км/ч, но практически трудно могат безопасно да се развият повече от 30 км/ч. OffNews съобщава, като цитира кмета на район “Средец” Трайчо Трайков, че инцидентът е станал около 4:00 тази сутрин (1 юли 2022), като автомобилът е видян да се движи с висока скорост в обратна на движението посока по “Шишман”.

 

В социалните мрежи коментарите се въртят предимно около въпроса дали шофьорът е бил с поставен предпазен колан, предвид разбитото предно стъкло в областта на главата. Пичовете от бара вече обявиха конкурс за най-готино заглавие по темата, като сред бисерите дотук откриваме следните:

“Последният модел на Тесла - вече и с топки”

“Собственици на столична бирария разбиха кола в заведението си, за лайкове в социалките”

“Илон Мъск насочва усилията си към Марс след неуспешна мисия в софийско заведение”

“Тесла целува топките на Шишман”

“Местен бар нагло препречва Tesla, губи зид”

 

Лукс от Китай!