BMW R 18 получи още една гума и джанти от Audi A3

BMW R 18 получи още една гума и джанти от Audi A3
11 Jul 2022

BMW R 18 е внушителен мотоциклет. Той се задвижва от най-големия боксер в историята на BMW Motorrad, 1800-кубикова 2-цилиндрова машина с 91 к.с. и 158 Нм, и се предлага в няколко варианта, но всичките само с две колела. За разлика от този наречен смислено Plus One, който е дело на беларуското ателие ShifCustom на Юри Шиф.

Рецептата наподобява тази на Can-Am Spyder и същевременно на Morgan 3-Wheeler, а дизайнът е в стил BMW 328. Логично, предното окачване е проектирано специално за случая, с двойни А рамена, спирачките са Nissin, а джантите – с произход ‘Audi A3’, но модифицирани.

Закопчаващият се с кожени колани преден капак отваря отделение с електроника, включително и допълнителен модул направен от ShiftCustom за да се разбират допълнителните компоненти със софтуера на BMW. Като например чифтът фарове от Harley-Davidson V-Rod.

На резервоара пък е монтирана кожена поставка за смартфон с безжично зареждане. Bluetooth връзката позволява неговото свързване със стерео системата, която пък може да се командва и от дистанционно монтирано на кормилото.

Източник: bikeexif.com

Много практичен и интересен!