Liberty Walk подготвят сериозен бодикит за Urus и SEMA 2022

  • Галерия с 8 изображения. Галерия с 8 изображения.

12 Jul 2022

‘Imagine all the people living life in peace’. Силен слоган на Liberty Walk, който няма как да бъде по-актуален. Комплектите на Уатаро Като също винаги са били силни, макар и не за всеки вкус. Мисля, че първите негови неща видях на Nissan GT-R R35, а после на Aventador и Huracan.

Сега хората на Като сан подготвят комплект за премяна на най-продаваното Lamborghini – Urus. Първите скици японците разпространиха в Инстаграм, а завършени автомобили ще видим за пръв път на тазгодишното издание на SEMA.

Подходът е обичаен – раздувки, остри линии, отвори и карбон. Предният нож е от въглероден композит, както и целия капак над двигателя, в предните калници има отвори, а отзад – щедър спойлер над стъклото, масивна броня и ромбовидни накрайници на изпускателната система.

На скиците на бялата кола частите личат повече. Коя бихте предпочели и въобще, бихте ли карали Urus с LB-Performance кит? Споделете мислите си, след което може да кликнете на този McLaren P1, който ще ви отведе до гаража в Нагоя, материал от далечната 2017, който още си заслужава.

  

Лукс от Китай!