Лудакрис все още кара своята 1993 Acura Legend, която е на 413 хил. км

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

24 Jul 2022

‘The secret of flying high is to always stay grounded‘. Това гласи една от публикациите на Лудакрис в Инстаграм, придружена от снимка с новия му самолет и старата му 1993 Acura Legend. Кристофър Брайън Бриджес, освен световно признат рапър, е и автомобилен фен, и както знаете, един от главите актьори в поредицата „Бързи и яростни“. И макар, че може да си позволи да притежава на практика всеки автомобил, Лудакрис все още притежава и явно активно кара своята Acura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ludacris (@ludacris)

Колата е на почти 30 години, Крис я купува през 1999, малко преди дебюта на първия му албум ‘Incognegro’. На една от най-новите снимки на автомобила в Инстаграм се вижда, че километражът е отброил 257 мили, което са 413 хил. км.Acura-та явно в чудесно състояние и видимо е леко модифицирана с нови джанти RAYS, спирачки Wilwood и мощна стерео система Alpine. С тези изключения, возилото изглежда напълно серийно. Задвижва се от 3,2-литров V6 с 230 к.с., а скоростната кутия е 4-степенна автоматична.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ludacris (@ludacris)

Лудакрис позира пред нея и новия си частен самолет, който явно заменя досегашния му British Aerospace HS.125-700 известен и като Hawker 700S. Публикацията относно аероплана е с коментар ‘Bought myself a little graduation gift’ и хаштагове #familyupgrade #motivation. Самият Лудакрис има лиценз за пилот, но надали сам ще кара често собствения си самолет. За разлика от тридесетгодишното му японско возило, което споделя гараж с Merc-AMG GT, Lambo Huracan, вероятно още няколко коли за които не знаем, както и няколко мотоциклета.

Първородната Godzilla!