Продава се Volvo-то на Гас Фринг от култовия сериал ‘Breaking Bad’

Продава се Volvo-то на Гас Фринг от култовия сериал ‘Breaking Bad’
25 Jul 2022

Изключително силен сериал, чиито актьорски състав няма да изброявам, освен името Джанкарло Еспозито, които играе ролята на безскрупулния наркодилър Густаво Фринг. Гас е главно действащо лице във втория, третия и четвъртия сезон, като също е и образ излезлия след това сериал разказващ предисторията на „В обувките на Сатаната“ (‘Braking Bad’),‘Better Call Saul’ („Обадете е на Сол“). Там „Човекът с пилетата“ кара своето 1998 Volvo V70 в третия, четвъртия, петия и шестия сезон.

След приключване на снимките на последния сезон, продуцентите подаряват автомобила на Еспозито, а сега колата се появява за продан в mecum.com. От информацията в сайта не става ясно дали синьото комби все още е притежание на актьора, но това няма значение за „звездния статус“ на добре употребяваното V70.

Моторът е 2,3-литровия 5-цилиндров, като пробегът също никъде не е споменат, но явно и той не е толкова важен. Има CD плейър, бежов кожен салон, ел. шофьорска седалка и стъкла и лети джанти.

Наддаването приключва на 30 юли, така че все още имате шанс да се сдобиете с това „криминално“ комби, което всъщност е доста яко.

Първородната Godzilla!