Обновеното Renault ZOЕ идва с нови покрития и нива на оборудване

  • Галерия от 7 изображения Галерия от 7 изображения

05 Aug 2022

Успехът на Renault ZOE не спира да расте през годините и продажбите се увеличават стабилно година след година. Градският автомобил дължи този растеж на непрекъснато актуализираната си технология, поставена в дизайн, който продължава да печели клиентите. През 2022 г. обновеното Renault ZOE идва с нови версии: evolution и iconic.

Ниво на оборудване evolution разполага с активен спирачен асистент, система за разпознаване на пътни знаци, предупреждение при напускане на лентата и система за поддържане на лентата като стандартно оборудване. Клиентите на ZOE продължават да се възползват от емблематичното AC 22 kW зарядно устройство, което позволява възстановяване на енергията до 3 пъти по-бързо в сравнение със сходни конкуренти. Комфортът е гарантиран със задни паркинг сензори, карта „Свободни ръце“ и автоматичен климатик. 7-инчовият мултимедиен екран е с възможност за смартфон репликация и вградена навигационна система. Екстериорът се възползва от антена тип „перка на акула“ и нови 16-инчови джанти Eridis. ZOE evolution се предлага на цена от 69 500 лв. с ДДС.

Високото ниво на оборудване iconic включва нови 17-инчови тъмни джанти с акценти в цвят топъл титаний. Детайли в златист цвят са интегрирани в предната решетка и около фаровете за мъгла, а в долната част на вратите има нов страничен стикер. В интериора ZOE iconic се предлага с тапицерия от рециклирани материали с нов дизайн за седалките и таблото. Златни кантове на предните седалки подчертават тяхната емблематична форма. Мултимедийният екран е в своята по-голяма версия от 9,3-инча и е с вградена навигация. Цената на ZOE в ниво на оборудване iconic започва от 73 500 лв. с ДДС.