Неизвестен нарушител подкара Ferrari F1 болид по чешка магистрала

  • Галерия с 5 снимки. Галерия с 5 снимки.

15 Aug 2022

Убеден съм, че много от нас, макар и това да е доста незаконно и, в някаква степен опасно, си казват – „Този е пич!“. И му симпатизираме, просто защото е яко да видиш болид от Формула 1 на магистрала. В случай, че разбира се е мъж, но вероятно е така, защото това е втора демонстрация на предполагаемо същия извършител, който бе забелязан преди няколко години.

Тогава полицията успява да заподозре 45-годишен мъж, но обвиненията отпадат поради факта, че никой не е видял лицето му по време на нарушението. Наказанието за подобно нарушение е една година без книжка и глоба в размер на десетки хиляди евро.

Случката от видеото горе е между градовете Прибрам и Добриш, Чехия, a видеото е разпространено от iDNES преди няколко дни. В него ще видите въпросния болид, който според motor.1 e Ferrari F2004 от съответната година, и по-специално кола на Михаел Шумахер. Компания на нелепо изглеждащия в трафика автомобил правят Lambo Aventador SVJ и Bugatti Chiron.

Интересно е колко точно е трудно да се хване този човек, при положение че Ferrari F2004 не е от най-проходимите автомобили, че не се пали с един бутон и че е трудно да се скрие. Освен това, мислите ли че Ferrari нямат представа къде са отишли в пенсия няколкото им болида? Мистерия, нали?

 

ГЛЕДА ЛИ НОВОТО НИ ВИДЕО?

Първородната Godzilla!