Какво друго би работил Иван? Видео!


02 Sep 2022

Познавам Александър Николов от началото на 2014 г., от времето в което работих в редакцията на BBC TopGear България. Тогава Ашо дойде в нашия екип. Първото му „излизане на терен“ бе на фотосесия с три броя Range Rover, като тогава си поговорихме доста. Не ми трябваше много време за да разбера, че Ашо е наш човек. Човек, който е истински автомобилен почитател, който иска да се занимава с автомобили, който разбира от тях, но и който знае, че винаги има какво да научи и който – много важно – уважава техниката.

Последното е особено важно, когато караш коли, които не са твоя собственост. В Dizzy това за мен е почти ежедневие, а за Ашо, вече развиващ успешно собствен бизнес, Ars Motors Service, също сериозна отговорност. Идеята и неговата услуга не е нова, но начинът по който той подхожда към нея, заслужава внимание.

А именно, когато автомобилът ви има някакъв проблем или необходимост от извършване на процедура, това да НЕ БЪДЕ ВАШ ПРОБЛЕМ, а работа на Ашо и неговия доверен екип. Обаждате се, споделяте какво желаете да се случи, уговаряте удобен за вас час, получавате обратна връзка и условен срок за изпълнение, след което колата ви пристига обратно при вас, изправна, изрядна, чиста.

Смяна на масло? Накладки? Дискове? Нови гуми? Диагностика? Пране на салон? ГТП? Измиване? Фолиране? Изправяне на ламарини? Нова броня? За всичко може да попитате Ашо. Излишно е да споменавам колко удобна е тази услуга, от която се възползвах и аз самия – моята Octaviа получи нови дискове, накладки и пружини, и сега отново е в чудесно състояние, без да съм изгубил и минута от времето си. А за да се запознаете и вие с Александър, макар и едностранно, през YouTube, направихме видео за него и неговия бизнес.

Така, че ако ви е писнало да се разправяте със сервизи, да се съмнявате в качеството на дадени услуги и времето ви е ценно, може да се свържете с Ars Motors Service през Фейсбук, Инстаграм и по телефона.

Първородната Godzilla!