Acura Integra GS-R, като от „Бързи и яростни“, бе сватбен автомобил на „Мия Торето“

Acura Integra GS-R, като от „Бързи и яростни“, бе сватбен автомобил на „Мия Торето“
13 Sep 2022

Актрисата Джордана Брустър, известна на автомобилните маниаци (а и на ценителите на женската красота), с ролята си на Мия Торето в „Бързи и яростни“, сключи брак съвсем скоро. Той е втори за нея, след развода си с филмовия продуцент Андрю Форм (2007-2021), но това не е важно.

Важното е темата на сватбата. Вместо в лъскав Escalade или разтеглена лимузина, Джордана Брустър и новият и съпруг Мейсън Морфит, са заснети да се качват в синя Acura Integra GS-R, която сестрата на Дом Торето кара във филма, заедно с Брайън О'Конър (Пол Уокър). На лявото предно стъкло дори се вижда фолио със скрийншот от филма, с Мия зад волана и Брайън до нея. Яко.

За съжаление автомобилът използван във филма е унищожен при инцидент, но явно 42-годишната красива актриса има сантимент към модела, щом е избрала именно такъв в този важен ден. В кратката галерия в Инстаграм профила ctarsandtheircars, се виждат още японски возила, като от „Бързи и яростни“.

Червената 1993 Mazda RX-7 на Дом също е част от сватбената колона, както и черна Aucra NSX, с каквато Мия освобождава брат си от затворническия автобус в откриващата сцена на “Fast Five” („Бързи и яростни 5: Удар в Рио“). Супер. Желаем щастлив брак на младоженците и респект за готината идея и реализация!

 

 

Лукс от Китай!