Новият ни подкаст е за класически автомобили. Гостува ни Чичо Искрен и Ради. Видео


15 Sep 2022

Чичо Искрен едва ли се нуждае от представяне, ценител на автомобилната красота, по-специално на класическата, колекционер, педант, и винаги в настроение да говори за това си хоби. И със силно присъствие в нашия YouTube канал.

Ради обаче не е познат на нашата публика а трябва, защото той е човекът зад Classic Cars Club, „място за ценители на класически автомобили и непреходните неща в живота“, както пише уебсайта. Почитател е на Mercedes-Benz, особено на SL. Занимава се с реставрация и смяна на собственост на класически возила, наш човек и приятел. Поводът за разговора? Отдавна искахме да направим подкаст за класически коли, а този е само началото. Другият повод е есенния авто-ретро салон и парад, организиран от Софийски Авто Ретро Клуб (САРК), който ще започне от пл. Княз Александър I Батенберг, на 17 септември, от 08:30 ч. до 13:30 ч.

Очакваме силна селекция, включително няколко автомобила на НСО, които излизат по улиците изключително рядко. Като например уникалния 1967 Mercedes-Benz 600 W100 Pullman Landaulet, както и 1983 ЗИЛ 115 (4104). Ще може да видите също 1993 Lancia Delta Integrale EVO II, 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Veloce 1600, 1992 Ferrari 512 Testarossa и… ще видите, ако дойдете. Кликнете тук горе за повече информация за ретро събитието.

 

Първородната Godzilla!