Това оф-роуд ремарке струва близо 100 000 лв. (Видео)

  • Галерия от 9 снимки с Hive EX-X Галерия от 9 снимки с Hive EX-X

27 Sep 2022

Ремаркето от снимките тук носи името Hive EX-X и се произвежда в САЩ след индивидуална поръчка. То може да бъде с алуминиева или дървена конструкция, като предлага в компактна форма доста опции за живот в дивото.

Оф-роуд ремаркето тежи 762 кг и е дълго 3,6 метра. В него могат да спят двама души, като пространството на интериора е малко клаустрофобично, но идеята е да сте предимно навън и да го ползвате отвътре основно за спане.

Повечето удобства, които Hive EX-X предлага, се намират отвън. Малък кухненски плот се издърпва настрани, като така имате на разположение два газови котлона, мивка и хладилник. В предната част може да се монтират две бутилки за газ. Тентата е електрически разгъваща се и покрива в периметър от 270-градуса. От другата страна на ремаркето може да се разгърне текстилна душ кабина, като топлата вода се загрява от газов бойлер с обем от 159 литра.

Резервната гума е монтирана в задната част, като тя е в същия размер като останалите All Terrain гуми с оф-роуд джанти. Ремаркето има няколко отделения за вещи и багаж. Клиренсът е значително висок, за да може да минава през по-тежки терени, а окачването е независимо с А-раменни носачи.

Цената на алуминиевият вариант е 50 715 евро (98 384 лв.), докато ремаркето с дървена каросерия се продава срещу 47 049 евро (91 281 лв.). Производството се осъществява в Солт Лейк Сити, Юта.

Първородната Godzilla!