Как може да спестите до 35% при обслужване на колата си? Ars Motors Service има специално предложение!

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

12 Oct 2022

Помните ли Александър Николов – Ашо? Човекът зад Ars Motors Service, при който щях да започвам работа? Е, последното беше на шега, но сега Ашо, след успеха на видеото, реши да направи специална кампания в полза на всички ползващи автомобили. Да, на всички, и това не е шега.

Каква е тя? Ами, истински намаления, не от онези, в които има предварително завишаване на цените. Ашо прави нещо като собствен „Черен петък“, но в рамките на месец. От 10.10.2022 до 11.11.2022, всеки, абсолютно всеки, стига колата му да е на възраст до 10 г., може да се възползва от отстъпки в размер 25-35%!

Отстъпките важат за смяна на масло, филтри (маслен, горивен, въздушен или купе), смяна на спирачни дискове, накладки, маркучи и течност. Казано в цифри, ако например карате 2015 Audi A6 3.0 битурбо дизел, смяна на предни дискове и накладки би ви излязла 1100 лв. С тази оферта обаче отивате на 811 лв. Или пък, ако искате да обслужите 2015 Merc-AMG E 63 S, смяната на масло и филтър би ви струвало 730 лв., а с отстъпките в рамките на промоцията – 535 лв. Но, както казахме, отстъпките важат за всякакви марки и модели, стига колата да не е над 10-годишна.

Още един бонус! Възползвате ли се от тези услуги, Ашо ще ви даде и ваучер с -20% за смяна на гуми и хотел за гуми, при Ars Motors Service. Какво трябва да направите за да спестите от разходите си за смяна на тези неща? Просто да се свържете с Ars Motors Service, нищо повече. Даже, ако имате повече от един автомобил, който се нуждае от такъв тип консумативи, може да ползвате отстъпките и за него. Или пък за три автомобила, няма ограничение, стига колата да е на максимум 10 години.

Може да се свържете с Ars Motors Service през Фейсбук, Инстаграм и по телефона.

Лукс от Китай!