Видео: Седем дни през България с Porsche Taycan Turbo S


21 Nov 2022

Това видео не е тест на автомобил, не е отразяване на събитие, а нещо много по-различно. Това са седем дни през България, зад волана на Porsche Taycan Turbo S. Страната ни бе една от 26-те избрани за проекта “Discover the Unknown”, а аз се присъединих към снимачния екип за седем дни от от тяхното пътешествие.

Какво правех с тях? Основната ми задача бе на фотограф (разгледайте и галерията), но също така помогнах на хората от Fiscon Media (Ларс Фишер, Ларс Ларсън и Андреас Крьомер, супер пичове, до един!) с маршрута. И междувременно снимах видео тип влог, за това как те снимат, за това как пътуваме, за местата които посещаваме, за всичко интересно, което се случва. Беше изключително интересно и затова искам да споделя преживяното и с вас, чрез нашата медия.

Какво е “Discover the Unknown”? Oбиколка на 26 държави в Централна и Източна Европа, с Porsche Taycan. Съвместна инициатива на сaмите Porsche и немската продуцентска компания Fiscon Media, която продължи повече от година, а керванът премина през България през 2020 година, когато закратко се присъединих и аз.

От централна София, през Родопите и астрономическата обсерватория „Рожен“, до потопената църква „Св. Иван Рилски“ в яз. Жребчево. От Велико Търново, до Мелник и околността. Керванът включваше, освен синя Taycan, и два VW T6.1 – Multivan и California. Страхотни места, срещи с невероятни хора, беше изумително.

За съжаление голямата машина Porsche (Германия) все още не са публикували видеото на Ларс и компания, официалното за страната ни, но се надяваме и това да се случи. Междувременно, гледайте нашето и разгледайте галерията.

Благодарим на Fiscon Media за отношението и предоставените кадри, както и на всички замесени! А ако сте пропуснали видеото ни посветено само на теста на колата, може да наваксате, като кликнете тук.

Първородната Godzilla!