Илон Мъск идва в България заедно с екипа на Space X


23 Nov 2022

Надали има някой, който да не е разбрал, че Илон Мъск коментира впечатляваща снимка на Белоградчишките скали и крепоста около тях, направена от фотографа Владислав Терзийски. Днес темата продължава със скрийншот, от който се вижда, че представител на космическата компания на милиардера Space X, иска да направи резервация в ресторант ONÀ, намиращ се в селцето Стакевци в Северозападна България за април 2023 г.

Последното може да звучи леко като фейк новина, но днес служебният министър на туризма Илин Димитров сподели в профила си във Facebook, че Илон Мъск ще пристигне в България. Именно той коментира поста на Мъск под снимката с Белоградчишките скали и покани собственика на Tesla да посети страната ни.

Мъск, който наскоро купи социалната платформа Twitter трябва да дойде в България след пет месеца. Датата на резервацията е за 23 април 2023 г. Предстои да разберем дали всичко това ще се случи изобщо и дали привлекателната ни природа е причината за визитата на малката ни страна с богата история.

Първородната Godzilla!