DJ Карл Кокс си купи Suzuki GSX-R1000


03 Dec 2022

Британският DJ и продуцент Карл Кокс, който е на 60 (как лети времето), си направи подарък за коледа, чисто ново Suzuki GSX-R1000. Да му е честит! А ако се питате защо това е важно и повод за новина, отговорът е – Карл Кокс.

Не всички знаят, че Кокс е меко казано мотоциклетен фен и движеща сила в няколко мотоциклетни дисциплини, а също така и автомобилни. През 2013 той основата Carl Cox Motorsport и оттогава харчи собствените си пари за спорта.

Подпомага хора, като Майкъл Дънлоп и неговия Michael Dunlop MD Racing, който през 2017 спечели Senior TT на о-в Ман именно с GSX-R1000. Конър Къминс също е част от обществото Carl Cox Motorsport, Дейви Тод, още известни имена, включително и една дама, новозеландката Ейвалон Бидъл. Ако сте фенове на моторите, съветвам ви да кликнете на Carl Cox Motorsport и да се запознаете с мото дейностите на Карл Кокс.

Покупката на чисто нов мотоциклет е емоционална за всеки фен, а Карл Кокс определено е такъв. Затова реших, че това е добър повод още хора да научат за неговите дела. Да му е честит и да си го кара с кеф!

Много практичен и интересен!