Мъж кара BMW със скоба в София, полицията го спря (Видео)


09 Dec 2022

Има ли нещо, което да не сме видели на пътя в нашата България и наистина да останем изненадани? Видеото по-долу може да изглежда като прецедент, но уви, не е. Но все пак мисля, че минаха няколко години от случая, в който жена реши да не си плати глобата за неправилно паркиране и подкара колата си, закопчана с жълта скоба на столичната Градска мобилност.

Новият случай отново е в София, като видеото изобщо не е зрелищно (!), както ще бъде представено в масовите новинарски емисии, където ще чуете думи като гонка, преследване, патрулка, екшън и т.н. Но все пак кадрите са „вайръл“ и получават нашите аплодисменти.

Клипът е качен в Facebook групата „Забелязано в София“, като вероятно е заснет през топлата част от годината, съдейки по късите дрехи на хората в него. В него се вижда как мъж кара BMW Серия 5 по столичния бул. Мария Луиза, а на предното ляво колело е поставена скоба. Точно преди Халите до отказалият да си плати глобата от 30 лв. шофьор спира полицейски автомобил, като униформените отбиват нарушителя.

В края на краткия клип пристигат и служителите на Градска мобилност, на които трябва да признаем, хич не им е лесно да се занимават с хора, отказали да платят лев или два за час престой в платените зони за паркиране. Интересен е моментът обаче, в който виновният шофьор ръкостиска един от полицаите.

Видеото може да гледате ТУК.

Първородната Godzilla!