Авто пазар: BMW 525d (E61) отново струва 30 000 лв., 'скъсани да не коментират'


03 Jan 2023

Всички знаем до какви равнища достигна инфлацията в България през изминалата вече 2022 година. Неизбежно обезценяването на парите застигна и автомобилния пазар и то с огромна сила - до такава степен, че BMW Серия 5 от моделно поколение Е60/Е61 отново изглежда струва 30 000 лева.

Или поне така стоят нещата според собственик на 525d E61 от Велико Търново. Попаднахме на обявата му във Facebook Marketplace и от нея виждаме, че черното му комби в момента се продава за точно такава сума - 30 000 лева. За последно тези "петици" струваха по толкова преди доста години, ако не ни лъже паметта...

От описанието разбираме, че колата е използвана за лични нужди и състоянието й е "като излязла от магазина". По-изненадваща е информацията, че в момента "е върната на реални 180 000 км", каквото и точно да означава това.

Цената е без възможност за коментар като препоръката на собственика е "скъсани да не коментират". След разходка из коментарите разбрахме, че съвсем наскоро колата е била обявена за продажба на различни места с различни цени - 8500 лева, 11 000 лева и други.

Повече можете да откриете в оригиналната обява (може да изисква членство в групата).

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!