Aктьорът Джеръми Ренър бе блъснат от собствения си снегорин

  • Галерия от 4 снимки с Джеръми Ренър Галерия от 4 снимки с Джеръми Ренър

04 Jan 2023

Известният американски актьор Джеръми Ренър за малко да изгуби живота си след инцидент на 1 януари. Той пострада при неясни обстоятелства, докато чистел сняг. Но сега от полицията в окгръ Уошу, Невада, разкриха какво точно е станало, а самият актьор сподели снимка от болницата, че е по-добре и благодари за подкрепата.

В първия ден от годината Джеръми Ренър е излезнал да чисти сняг със своя снегорин PistenBully от немския производител Kassbohrer. Номинираният за две награди Оскар актьор е тръгнал да разчиства затрупан от сняг път в опит да помогне на свой роднина, закъсал с кола в преспите.

Той успял да изтегли колата от снега и слезнал да разговоря с шофьора. Тогава снегоринът, какъвто в България наричаме жаргонно ратрак, тръгнал сам. Ренър се опитал да се качи в него и да го спре, но в крайна сметка машината блъснала мъжа.

Актьорът получил множество наранявания, като му е оказана първа помощ от съседите, а единият му крак бил премазан и кървял обилно. Заради лошите метеорилогични условия Ренър е откаран след няколко часа в болница с хеликоптер, където са му направени няколко операции и в началото е с опасност за живота.

В момента състоянието на Джеръми Ренър е стабилно, като той качи снимка от интензивното отделение, в което все още се намира. Местният шериф сподели на пресконференция, че актьорът често чистел затрупаните от сняг пътища и помагал на съседите си.

Лукс от Китай!