Нов DIZZYCAST епизод! На гости ни е Дани Рангелов, говорим си за електрически автомобили

  • Галерия с три изображения. Галерия с три изображения.

30 Jan 2023

Ако се интересувате от електромобили и гледате YouTube, значи знаете кой е Дани Рангелов. Каналът му се казва Car life by Dani, броят на абонатите му наближава 15 хиляди, а фокусът му е именно върху задвижваните от електричество коли. Слабост на Дани е марката Tesla, но споделя, че би карал и други EV-та. Какви? Ще разберете от видеото.

Другият човек в студиото е новият ни колега Ангел Сергеев, който се качи на борда на DizzyRides в началото на годината. Ангел създава съдържание за сайта, но това е и дебютът му пред камера за канала ни, като изключим появата му във видеото за Ford отпреди повече от две години. Освен Mondeo, той вече притежава и Renault Zoe, така че също може да сподели личен опит по EV темата.

Новото издание на „електрическия“ ни подкаст идва с подкрепата на нашите приятели от Eldrive. Те са отговорни за изграждането на най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в страната – над 360 броя, които предлагат над 460 точки за зареждане. Основен фокус на Eldrive за тази година е изграждането на т.н. хъбове за бързо зареждане. Повече за услугите и мрежата на Eldrive може да научите тук - https://eldrive.eu/bg/ или като клинете на логото горе.

Първородната Godzilla!