SV Lansdowne Edition е супер луксозна версия на новия Range

  • Галерия с пет снимки Галерия с пет снимки

09 Feb 2023

Land Rover показа супер специална версия на новия Range Rover. Тя се казва SV Lansdowne Edition и е посветена на отварянето на нов шоурум на компанията в сърцето на Лондон. Специалната серия не се различава технически, но тъне в лукс и ще се превърне в колекционерска рядкост заради ограниченото си производство – предвидени са само 16 броя, всеки от които отдавна е платен на цена от 250 хил. паунда (282 хил. евро).

 

Екземплярът от снимките е боядисан в сив цвят с акценти в антрацитени и графитени нюанси, като всеки от 16-те екземпляра ще получи цвят, избран индивидуално с новия си собственик. Епичният Range стъпва на най-големите в гамата 23-инчови джанти, тук лакирани с черен завършек и с акценти в сиво Corris Grey Satin. Интериорът е с детайли от абанос и палисандър, с керамични акценти и много метал, но без грам пластмаса. Табелката с поредния номер на всеки екземпляр от серията също е ясно видима.

Както споменахме, задвижването не е променяно и разчита на 4,4-литровият V8 от BMW, който тук доставя 530 к.с. и 750 Нм.

 

Лукс от Китай!