BBC Studios спират снимките на TopGear, докато водещият Фреди Флинтов не се възстанови от инцидента

  • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

27 Mar 2023

„Поднасяме искрено извинение на Фреди, когото ще продължим да подкрепяме във възстановяването му. Предвид обстоятелствата, смятаме че моментът за подновяване на заснемането на сезон 34 на TopGear не е удачен. Ще разберем недоволството на феновете, но това е правилното решение. Ще преценим как е най-добре шоуто да продължи по-късно през годината. Случката се отрази и на екипа на предаването, които също подкрепяме“.

Фреди Флинтоф пострада след инцидент на пистата в Дънсфолд на 13 декември миналата година. BBC и TopGear.com не публикуваха детайли за злополуката, но в други медии излезе информация, че Фреди е получил незастрашаващи живота му наранявания, след като управляваният от него Morgan Super 3 се е преобърнал на пистата.

Разследването на инцидента е приключило, пише BBC, без повече детайли. Появиха се слухове, че Фреди обмисля да напусне шоуто, но засега няма нищо потвърдено. Стискаме палци на бившия състезател по крикет да се възстанови бързо и очакваме добри новини по-късно през годината. Любопитно е да видим как тази злополука ще се отрази на предаването, дали комисията за здравна безопасност няма да наложи по-строги мерки и това да направи епизодите по-скучни. Надяваме се не.

Първородната Godzilla!