ВИДЕО: Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé с 680 коня!

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

11 Apr 2023

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé е дълго име, зад което седи сериозен автомобил. Това е най-мощният Cayenne правен някога, с 4-литров битурбо V8 с 550 к.с. плюс електромотор с още 136 коня - общо 680! Имате и чисто електрически пробег, уверено пътно поведение и респектираща динамика – 3,8 сек от 0-100 км/ч.

Как обаче се усеща тази сложна техника на пътя? Какъв е разходът на гориво? За колко секунди ускорява от 0-100 км/ч? Наистина ли може да се нарече спортен този Cayenne? Колко е голям отвътре? Колко струва? Всичко това и още много в новото ни видео!

Видео, което публикуваме и благодарение на нашите партньори от FIZI Publishing. Преди време ви представихме техният страхотен сглобяем модел Ferrari F40 Competizione, а сега имат нов макет – камионът на Скудерия Ferrari от 2007 г., с който Формула 1 отборът е превозвал болидите на Кими Райконен и Фелипе Маса! FIZI Publishing предлагат промоционален абонамент, с който ще може да сглобите този внушителен и детайлен транспортер, като освен него ще получите и двата болида – F2007. Кликнете тук transporter.fizipublishing.com/ или горе за подробностите.

Първородната Godzilla!