Subaru XV 4DVENTURE вече в България на цени от 58 600 лева


12 May 2023

Subaru XV се ражда през 2011 г. с идеята да се създаде универсален и привлекателен автомобил по отношение на естетиката и съдържанието, който да може да подсили ценностите на марката, като същевременно намига на младата аудитория - това ни казва Subaru в ново съобщение до медиите. Прес рилийзът е посветен на ново оборудване, което отличава японския производител през последните години: версията 4DVENTURE.

Това оборудване за XV е разработено за хора, които водят активен начин на живот и обичат спорта на открито. Новата версия е оборудвана със серия от нови аксесоари, които му придават още по-динамичен вид. Те не само го характеризират от естетическа гледна точка, но са и важна добавена стойност за всички, които излизат извън асфалта и преследват страстите си на открито.

Отвън, с предните, задните и страничните защитни елементи, няма да се притеснявате дори по най-коварните и недостъпни маршрути. Вътре гумените постелки и защитното корито за багажника ще улеснят и направят по-практичен превоза на предмети и оборудване, дори при сняг и дъжд, без риск от увреждане на материалите, използвани в пътническото и багажното отделение. И накрая, отопляемият волан обогатява интериора на XV и помага да се справите с пътуването дори в най-суровите метеорологични условия

Новият XV 4DVENTURE се предлага с 1,6-литров бензинов двигател и с хибриден двигател e-BOXER, както и във всички цветове на останалите комбинации на оборудване. Както и за всички други модели от версията, така и за XV е предвидена SUBARUSAFE8 – неограничената 8-годишна гаранция за всички нови клиенти. 

Вижте цените на модела за България:

Първородната Godzilla!