Бербатов свали абитуриент, излязъл през прозореца на кола (Видео)


17 May 2023

Димитър Бербатов направи видео от колата си, в което се вижда как бившият национал на България настига друга кола с празнуващи абитуриенти. От един от прозорците на автомобила е излязло момче, което е една от актуалните теми този месец, свързани с баловете и безопасността на завършващите училище и техните приятели.

В краткото видео, споделено в ефира на Нова ТВ, Бербатов се провиква на момчето с въпроса „Защо си извън колата?“. Бившият футболист го задава няколко пъти, като накрая му казва „Да не съм те видял!“. Младежът първоначално разпознава Бербатов и му отговаря с „Ооо, Берба“, но впоследствие разбира забележката на звездата на Манчестър Юнайтед и се прибира в автомобила.

„Вече е тук сезонът на абитуриентите, на баловете. Еуфорията сред децата - младежи и девойки, е голяма. Но тази еуфория може да се изразява по различни начини, а не по този, който ще ви покажа, който мисля, че не е правилен. За тези, които си мислят, че са много готини. Ето - типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. А после защо се случват трагедии, нещастия", споделя Бербатов.

Лукс от Китай!