Смешна глоба за поредния идиот в насрещното на магистрала (Видео)

  • Снимки: Нова тв Снимки: Нова тв

20 Jun 2023

Ето го поредният идиот на пътя, който за щастие влезе в новинарските емисии без да е убил някого. Направи го единствено с опасно каране в насрещното движение на магистрала „Хемус“. При това с доста висока скорост, която според авторите на видеото по-долу е около 120 км/ч.

Шофьорът, управляващ Audi A6 с регистрация РР 0334 ВС, е мъж на 56 години, роден в област Разград, споделиха от Пътна полиция – Варна. Той обаче не е заловен след подадения сигнал от съвестни граждани по обяд на 18 юни.

Изпратените в района на инцидента полицейски екипи не са открили нарушителя и колата, която, както се вижда от кадрите, се движи с действително висока скорост в аварийната лента на насрещното движение на магистрала „Хемус“.

Собственикът на колата е намерен по телефона и съобщил на полицията, че друг е водачът. Той е установен и разпитан от полицията. Въпросният мъж споделил, че по-рано на магистралата бил спрял в аварийната лента „по физиологични нужди“. И на мястото бил забравен багаж и пари. Затова решил да тръгне в обратната посока на аварийната лента и да стигне по-бързо до забравените вещи. Не е ясно дали е успял да го направи, но е ясно, че тази история можеше да почерни няколко семейства, ако бе станала катастрофа.

Само се замислете. Спирате в аварийната лента да „пуснете“ (с извинение) една вода. Изваждате от колата чанта с пари и я зарязвате на асфалта. Вдигате гащите и отпрашвате.

Нещо в тази история липсва каквато и да е логика. Но това имаме като инфо от полицията, която ще глоби кандидат-убиеца с (ВНИМАНИЕ!) парична санкция от 1000 лв. и отнемане на свидетелство за управление на МПС за срок от 3 месеца.

А това дали наистина лицето, карало колата е въпросният мъж? Дали действителният шофьор е бил трезвен или употребил? И други подобни въпроси ще си останат просто за чешане на езиците. И така до следващия случай, който може и да не е с хепи енд.

Лукс от Китай!