Двама мъже по джапанки чупят скоба във Варна, сложена на Infiniti QX60 (Видео)

  • Снимки: Виждам те КАТ – ВАРНА Снимки: Виждам те КАТ – ВАРНА

26 Jul 2023

Ако ви сложат скоба за неправилно паркиране в Синята зона на Варна следва да заплатите глоба от 20 лв. Но дотам ще се стигне ако не заплатите SMS на стойност 1 лв. (+ таксата за самия SMS), коeто ще ви гарантира 1 час паркиране в платената зона на морската ни столица.

Явно някой нито е бил готов да плати таксата от около 1,20 лв., нито е готов да си плати глобата от напълно приемливите 20 лв. И затова е решил, че ще махне жълтата наказателна скоба собственоръчно и кой откъде е.

Но такива неща са мега „вайръл“ и няма как поне един минувач да не се възползва от екшъна. И ето го поредния клип с хора, къртещи скоба. За жалост няма да е последният.

Новото видео е публикувано в затворената Facebook група Виждам те КАТ – ВАРНА и може да се гледа от членовете на групата ТУК.

Краткият видеоклип показва как двама мъже, обути с къси гащи и джапанки, се опитват да махнат скоба, поставена на Infiniti QX60 2020 с украинска регистрация. Заради чуждите номера на японския SUV част от коментарите са свързани към украинците, цената на помощите за тях в България и скъпият им автопарк.

Лукс от Китай!