Нов DIZZYCAST! Говорим си за батерии за електрически автомобили


04 Aug 2023

Какво е устройството на една батерия за електрически автомобил? Какви видове батерии има? Какво представлява деградацията на батерията? Коя е технологията на бъдещето? На тези и още доста въпроси се опитваме да отговорим в новия епизод на нашия DIZZYCAST.

Гост този път е нашият колега и голям приятел Георги Колев, редактор в Auto Motor und Sport и един от най-компетентните автомобилни журналисти в България - човек, с когото можем да говорим по темата буквално денонощия наред. Хвърляме поглед към теоретичната страна на нещата, но не пропускаме и важните съвети и изводи от практическа гледна точка. Темата е доста дълга и обширна, затова този епизод на подкаста ни е част I от разговора, който ще продължим възможно най-скоро.

Разгледайте сайта на Photomate България - кликнете на снимката

Благодарим за подкрепата и отношението на нашите приятели от Photomate България и за това, че ни помагат да реализираме проекти с по-сериозно съдържание. Photomate е водеща чешка компания за соларни инвертори и съхранение на енергия. Вече в 23 държави, с водеща позиция в областта на соларните инвертори за търговски и битови клиенти. Photomate доставя интелигентно и надеждно соларно оборудване и зарядни станции за електромобили на марката HUAWEI с максимална техническа поддръжка за всеки един клиент.

Лукс от Китай!