Бикът е истински, Ford-ът също…

  • Галерия с три снимки на Хауди Дуди Галерия с три снимки на Хауди Дуди

05 Sep 2023

По пътищата в Щатите могат да се видят доста любопитни гледки, но вероятно този огромен бик, порода Ватуси, пътуващ в стар Ford, е едно от най-лудите неща, които ще видите тази седмица. Тежащият поне половин тон екземпляр (при този вид мъжките достигат до 725 кг) е засечен от пътуващи в района на Норфолк, Небраска. 

Те подават сигнал до полицията за бик, возещ се на предната седалка на кола. Представяме си физиономията на оператора, който е приел сигнала.

 

Полицията лесно открива страната двойка. Оказва се, че бикът на име Хауди Дуди всъщност не се вози не предната седалка, а в специално пригодена платформа на мястото на цялата дясна половина на колата. Задният прозорец на седана е обилно зацапан, което показва, че Хауди се чувства достатъчно комфортно в колата. В крайна сметка подобно нещо не е забранено, обясняват от местната полиция, но предвид размерите на рогата на Хауди Дуди, предупреждават шофьора да не превозва животното по този начин, защото създава опасност не само за него, а и за другите участници в движението при евентуална катастрофа.

 

Лукс от Китай!