ВИДЕО: Всичко за новата Honda Civic

  • Галерия с 9 снимки. Галерия с 9 снимки.

09 Sep 2023

Когато видях първите снимки на новия Civic бях изненадан, че марката остави острия дизайн на 10-ото поколение. Генерация 11 е доста по-заоблена и някак нормална, но по добър начин. В последното се убедих при срещата с колата на живо, но знаете, че темата с визията може да бъде субективна.

Honda остави и разнообразието от двигатели в полза на едно единствено задвижване, хибридната система e:HEV, като изключим Type R. Бях любопитен как работи тя, защото на теория е почти идеална. Наподобява е-Power на Nissan, но за разлика от нея, при Civic двигателят с вътрешно горене може да върти колелата и директно. Объркахте ли се? В това видео ще разберете всичко важно за задвижването, за окачването, за практичността, за усещането зад волана, за… новия Civic. 

Видео, което направихме с подкрепата на нашите партньори Lion Trans, компания с дългогодишен опит в логистиката по целия свят. Фирмата разполага с офиси в 12 държави и само в Европа обработва повече от 1100 контейнера месечно, което я прави предпочитана при вноса на големи количества автомобили наведнъж, например от САЩ и Канада. Разбира се, Lion Trans Bulgaria може да съдейства и при индивидуални поръчки, с вземане на кола от търг, съхранението ѝ в техен склад (за да не дължите такси), натоварването и разтоварването ѝ в крайната точка.

Лукс от Китай!