Национал на Англия катастрофира с Mansory (Видео)

  • Снимки: The Sun Снимки: The Sun

25 Sep 2023

Нападателят на Манчестър Юнайтед и национал на Англия Маркъс Рашфорд катастрофира със своя Rolls-Royce Wraith Mansory. Инцидентът е станал в събота вечер след прибиране от мача срещу Бърнли. За щастие футболистът е невредим, като е отказал медицинска помощ от пристигналите бързо спешни екипи.

Звездата на Ман Юнайтед е отишъл с личния си Rolls-Royce, оценяван на 700 000 лири, до тренировъчната база на отбора в Карингтън. От там до Бърнли е бил заедно с другите футболисти в клубния автобус. След мача, завършил с победа за „Дяволите“ Рашфорд тръгва с тунингованото от Mansory купе.

Малко след напускане на базата футболистът катастрофира, удряйки се в пътен остров и събаряйки уличен стълб. Колата е ударена най-тежко в задната лява част.

Малко по-късно Маркъс пише в профила си в Instagram „3 точки на пътя! Добре съм, момчета, благодаря за съобщенията“. Говорител на отбора съобщи, че Рашфорд е добре и не е ранен. Той обаче добави, че в инцидента има и друга кола, като шофьорът й също не е ранен. Двамата са тествани с дрегер от полицията.

Малко след инцидента нападателят на Манчестът Юнайтед Бруно Фернандеш минава покрай катастрофата, като спира и предлага помощ на двамата шофьори.

Първото Revuelto в България!