Peugeot и Citroen с обновен шоурум в София


18 Oct 2023

Търговско-сервизният център SFA Retail София-2 в кв. „Люлин 10“ в София премина пълно обновяване и освен традиционната за дейността си автомобилна марка Peugeot, вече ще представя и Citroen. Модерното мултибранд дилърство е преустроено и ребрандирано по последните стандарти на производителя Stellantis, за което са инвестирани над 800 000 лв. в рамките на година.

Акцент на реновирането е новата изложбена зала на Citroen от 198 кв.м, където могат да бъдат видени някои от последните модели - C3, C4, C3 Aircross, С5 Aircross, С4X, С5X, както и кокетния Ami. Шоурумът на Peugeot също е модернизиран, залата за издаване на автомобили е вече от 50 кв.м, а лекотоварната гама, насочена към корпоративния тип клиенти, ще се предлага в специален бизнес център, където ще са налични и екземпляри за тест.

Напълно обновено е и сервизното оборудване на дилърството, като вече ще се обслужват и ремонтират не само превозни средства на марките Peugeot и Citroen, но и на Opel. За клиентите на тези услуги е обособена и отделна мултибранд приемна, както и зона за изчакване. Паркингът на центъра пък може вече да се похвали с четири 22 kW зарядни станции, от които две двойни. 

За своята 22-годишна история от създаването си през 2001 г. центърът SFA Retail София-2 е продал над 8350 нови и 1560 употребявани автомобила. До края на 2023 г. се очаква да реализира съответно 300 нови и 100 употребявани превозни средства. Годишно сервизът на центъра обслужва около 10 000 клиенти. 

Лукс от Китай!