ВИДЕО: Новият Volkswagen ID.3 и даваме награди


31 Oct 2023

Представяме ви Volkswagen ID.3 v2.0 или по-точно обновената версия на революционния за марката модел. Вече сме ви го представяли в YouTube канала, преди 2 години, но скоро VW оптимизира колата и сега тя е по-добра в аспектите, в които не беше толкова добра.

Ъпдейтът е фокусиран основно към материалите в салона и инфотейнмънт системата. Но всичко важно за рефрешнатия ID.3 ще разберете от видеото, като в него споменаваме и отговора на въпроса за гивъуейя. Да, това видео може да ви донесе ID награда. Даже 4, на четирима от вас.

Гледайте и слушайте внимателно, отговорете на въпроса зададен в клипа с коментар под него и участвайте. Ако отговорът ви е верен, имате шанс да сте един от четиримата, които ще отнесат мега як и оригинален ID комплект – кабел за зареждане на устройства, чадър, чорапи и още няколко неща, които даже не знаем какви са, но изглеждат доста стилно в кутията.

След, като участвате в играта, може да кликнете и тук горе, на изображението от конфигуратора на модела. Там ще научите всичко важно или останалото, което не сме споменали във видеото. И още нещо, теглим наградите на 13 октомври с лайв във Фейсбук! Успех!

Лукс от Китай!