Можете да подкрепите Никола Цолов по пътя му към Формула 1

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

20 Nov 2023

Никола Цолов има реални шансове да постигне не само своята мечта, но и на мнозина българи – да достигне до стартовете на Формула 1, ставайки първият наш състезател в най-престижния автомобилен спорт в света.  Доказа го с талант и упоритост, започвайки с картинг от 2016 и достигайки до стартовата решетка на Формула 3. Междувременно, уменията му бяха забелязани от не кой да е, а от Фернандо Алонсо, който стана негов ментор и мениджър, след което Цолов официално стана и член на академията за млади пилоти на Alpine.

Сезонът във Формула 3 през изминалата година бе изпълнен с предизвикателства. Въпреки това Никола отбеляза точки и две влизания в топ 10, в последните състезания. Какво следва оттук нататък? Уверена борба по пътя към Формула 1, която не е спирала.

Но за целта са необходими и средства. Досега, както и в момента, кариерата на младата ни надежда се финансира от семейството му, както и от спонсори. Спортът обаче далеч не е евтин и, за съжаление, само с талант и упоритост няма как да се постигне заветната цел. 

Затова екипът на Никола направи кампания за подкрепа, чрез която всеки може да допринесе за осъществяването на Сезон 2024 във Формула 3. Всичко важно за кампанията може да научите бързо, като кликнете тук горе. И да, наясно сме, че навсякъде по света има кътчета и хора, които се нуждаят от подкрепа, но в крайна сметка всеки може сам да реши къде и дали да даде своя принос.

 

 

 

Лукс от Китай!