Официално: Световният автомобилен франчайз Motorworld идва в България!

  • 5 снимки 5 снимки

22 Nov 2023

Дейността на Motorworld се разширява с планиран нов обект в България. Това стана ясно след съобщение до медиите, разпространено официално преди само няколко часа. Информацията съобщи първи Сoфийски авто ретро клуб.

С изградени вече 10 локации в пълна или частична експлоатация както в Германия, така също и в Испания и Швейцария, Motorworld Group затвърждава позицията си на важен играч в областта на автомобилните услуги и преживявания. След успешното установяване на седалището си в Цюрих, Швейцария, и текущия строителен проект в Майорка, Испания, компанията се фокусира върху засилен международен растеж.

Новото местоположение в България обещава не само разширяване на представянето на екзотични превозни средства и услуги, но и една съкровищница за автомобилните ентусиасти. Комбинирайки традиция и иновация, Motorworld Group планира да създаде уникална платформа, която допълнително насърчава емоцията за автомобилните фенове в България.

Българската локация не само ще предложи изискана селекция от превозни средства, но и ще обогати местната автомобилна общност чрез събития, изложби и други дейности. Сътрудничеството с уважаван партньор, който има опит в автомобилната индустрия и индустрията за недвижими имоти, представлява стратегически ценно сътрудничество за разширяването, казват немците.

„Развълнувани сме да обявим разширяването на Motorworld в България. Това ново място е доказателство за нашия ангажимент да популяризираме изживяването шофиране и страстта към автомобилите в световен мащаб. Очакваме с нетърпение да допринесем за местната и международната автомобилна култура с нашия нов обект,“ заяви Г-н Андреас Дюнкел, акционер и управляващ директор на Motorworld.

Лукс от Китай!