ВИДЕО: Как се прави детайлинг на текстилен салон? Показваме с колата на Ванката

  • Галерия с 14 снимки. Галерия с 14 снимки.

28 Nov 2023

Четвъртият епизод от поредицата ни с Detailing Bulgaria е посветен на детайлното почистване на текстилни повърхности. В миналия ви показахме как се третират кожени салони, но тъй като далеч не всички са такива, в това видео демонстрираме различни техники, подходи, тънкости и аксесоари, с които може да постигнете страхотни резултати. И, също нещо много важно, да не увредите интериора на автомобила си.

За демонстрационен автомобил решихме да използваме моя. Освен, че е Octavia-та ми е масов представител, наскоро бе подложен на процедура пране на салон в произволна автомивка, която се оказа пари на вятъра. Малко след обработката на тапицерията по нея избиха петна. Дали заради некачествени препарати или пък заради неправилно боравене с екстрактор, няма никакво значение.

Така, че колата ми бе добър вариант за показване на как се прави по правилен начин, заедно с нашите приятели от Detailing Bulgaria. Аз научих много полезни неща, вярвам че и вие ще, след като гледате видеото. Разбира се, темата е доста обширна и ако имате въпроси и/или искате да се запознаете с продуктите за почистване и поддръжка на салона, кликнете на изображението горе.

Лукс от Китай!