Дори и паркирано BMW-то пак е виновно

  • Галерия от 2 снимки с катастрофатата в Свиленград Галерия от 2 снимки с катастрофатата в Свиленград

26 Jan 2024

Полицай предизвика катастрофа със служебен автомобил на улица в Свиленград. За щастие никой не е пострадал, като причината за инцидента официално е, че на служителят на реда му е прилошало и той е изгубил управление над патрулката.

Полицейският Great Wall H6 на Гранична полиция се е ударил в паркирано BMW Серия 7 и се е преобърнал настрани. Двамата полицаи са се разминали само с леки наранявания и са откарани с линейка за преглед в болница.

Шофьорът на патрулката е тестван за алкохол, като пробата му не е отчела наличие на промили. От МВР не съобщават защо колегата им не е тестван за наркотици и упойващи вещества.

Коментарите в социалните мрежи повдигнаха отново темата за катастрофите с BMW. Някои се пошегуваха, че този път BMW-то не е виновно. Но всъщност дори паркирано BMW-то пак е в нарушение, защото е паркирано в насрещното движение, нещо което е забранено от няколко години насам.

Щетите и по двете коли не са никак малко. „Седмицата“ е с разкъсана дясна част на предницата, а патрулката е в още по-лошо състояние, с откъснато дясно окачване, смачкана лява страна, отворени въздушни възглавници и ударена предна дясна част.

Лукс от Китай!