'Платете ми, за да загубя в състезание' - само срещу 50 лева!


29 Jan 2024

Със сигурност има доста начини да впечатлим нежния пол - мил жест, повече внимание, загриженост и какви ли не още методи, изпитани с векове. Но нашето време ражда и нови, алтернативни подходи към свалките - чрез драг състезания.

Всъщност, не знаем дали печеленето на драг състезание наистина би замаяло главата на красива дама, но изглежда общото вярване е такова. До такава степен, че в България може да бъде намерена нов тип услуга - загуба в драг състезание с цел впечатляване на момиче.

Обява за такава услуга намираме в OLX, като конкретният автомобил е BMW M1. Собственикът предлага да загуби срещу вашия автомобил нарочно, с което би трябвало вашият партньор (или бъдещ такъв) да остане впечатлен. Ето какво гласи текстът на обявата (без редакторска намеса):

"Искаш ли да впечатлиш момичето си? Искате ли най-накрая да докажете на приятелката си, че вашия Голф 4 1.9ТДИ 90 с чип в гаража на комшията е наистина бърз? Ще ви предизвикам да се състезавате с моята скромна 6-цилиндрова машина и умишлено ще загубя, за да сбъдна мечтата ви. Екстра 20лв. и ще избухна в гняв и ще помоля за второ състезание в което също ще загубя."

Лукс от Китай!