Най-накрая Multipla, която изглежда добре!

  • 6 снимки 6 снимки

12 Feb 2024

Fiat Multipla е един от онези автомобили, които завинаги ще си останат иронично сочени от автомобилните фенове. Дори и да се появи ново поколение, което да изглежда подобно на рендърите, които виждате тук. Макар и неофициални, те ни показват една доста атрактивна визия за автомобил, който никога не е целял да бъде атрактивен.

Добродетелите на Multipla са добре известни и са на съвсем друго място - широк е, има място за шест пътника и предлага чудесна видимост във всички посоки. Ако обаче към това добавим и един по-приятен дизайн, то цялостният пакет може да бъде релевантен и към сегашния автомобилен пазар.

Рендърите тук са дело на Maltese Designs и до голяма степен запазват характерните за Multipla черти без промени. От друга страна, изострените линии и интересните детайли като стърчащите фарове създават едно доста по-модерно излъчване.

Шансове да видим подобно нещо на пътя? Клонят към нула. Но все пак, ако зависи от нас, такава футуристично изглеждаща Multipla заслужава някакъв тип хибридно или електрическо задвижване, което да е в тон с екстериора. Оригиналният модел имаше 1,6-литров бензинов двигател.

Лукс от Китай!