Това е резултатът, когато 13-годишен реши да кара на магистрала

  • Галерия от 5 снимки с катастрофиралото Lamborghini Huracan Галерия от 5 снимки с катастрофиралото Lamborghini Huracan

05 Apr 2024

Миналата седмица полицията в Канада откри катастрофирало и изоставено Lamborghini Huracan на Трансканадската магистрала, близо до Западен Ванкувър. В суперколата не са открити хора, като в нощта на 25 срещу 26 март е започнато разследване по случая.

То приключва бързо, защото полицията открива собственика на автомобила и от там научава цялата история на инцидента.

Оказва се, че 13-годишен младеж взима без знанието на баща си неговото Lamborghini. Заедно със свой приятел решават да изкарат колата с 5,2-литров V10 двигател на близката магистрала и да се повозят.

Нелегалният им тест драйв в тъмната част на денонощието и в дъждовни условия не продължава дълго. 13-годишното момче губи контрол над автомобила и катастрофира. Заедно със своя приятел бягат от мястото на инцидента, от който за тяхно щастие излизат невредими.

Същото не може да се каже за оранжевото Lamborghini. Интересно ще бъде, когато застрахователят разбере, че зад волана е бил 13-годишен тийнейджър. На последният са му повдигнати обвинения за шофиране без шофьорска книжка, превишена скорост, несъобразено с пътните условия каране и бягство от катастрофа.

Лукс от Китай!