НАП продава S-класа за 3 бона във „видимо добро състояние“ (Снимки)

  • Галерия от 5 снимки Галерия от 5 снимки

28 Apr 2024

На 29 април от 10:00 часа започва началото на явен търг на НАП Пловдив за ето тази S-класа. Да не кажете, че не съм ви предупредил! Немската лимузина от W220 поколението е меко казано далеч от състоянието, в което излиза от поточната линия на Mercedes-Benz през 2001 г.

Колата е на цял Космос разстояние от това, което би трябвало да изглежда една S-класа. Все пак от НАП ще се опитат да изкопчат поне 3600 лв. за конфискувания автомобил. Толкова е началната цена на аукциона. Депозитът за участие е 720 лв. 

Моделът е S320 CDI и по талон се води черен цвят, въпреки че на „качествените“ а-ла VGA снимки екстериорът изглежда син. Две от вратите вече са сменени, вероятно с някакви още по-зле. В обявата пише, че джантите са железни, макар това да са оригинални алуминиеви джанти, използвани за резервни гуми на Mercedes-Benz. Заводските „капли“ също липсват.

Обърнете внимание на текста в сайта на НАП:

Описание: Година на производство 2001 г., мощност 145 kw, видимо добро състояние, гориво дизел, цвят черен, стоманени джанти, автоматична скоростна кутия, захабена кожена тапицерия, пробег 436 381 км., люк, електрически огледала. Не е в движение, поради служебно прекратяване на регистрацията на основание чл. 143, ал.11 от ЗДВП – ЗППАМ.

Колата изобщо не е във „видимо добро състояние“, ама карай. Да върви държавният алъш-вериш и да му е честита на новия собственик. Ако изобщо се намери такъв в понеделник, когато ще се проведе търгът.

Лукс от Китай!