Oбновenият Land Cruiser 200 V8

Oбновenият Land Cruiser 200 V8
21 Aug 2015

Тoyota представи обновения си флагман – Land Cruiser V8. С освежен дизайн и още по-добри показатели за комфорт и сигурност, моделът изглежда солидно подготвен за новата моделна 2016 година.

Land Cruiser V8 е първият модел на марката, който получава т.нар. "Toyota Safety Sense P"-пакет, който занапред ще може да се поръчва и за други модели на Toyotа. В него са включени асистент за предупреждение при опасност от сблъсък с възможност за разпознаване на пешеходци, адаптивен темпомат, асистент за следене на пътната лента и автоматично управление на дългите светлини – всъщност това са технологии, които при повечето конкуренти отдавна не са непознати. Асистентът за следене на мъртвото поле има и функция за разпознаване на напречно идващи автомобили.

И ако някой си мисли, че всеобхватната система от камери за наблюдение на пространството около автомобила досега е показвала всичко, то Toyota има малка изненада. На монитора на системата Multi-Terrain в бъдеще ще се прожектира и картина на пространството под дъното на автомобила – за по-лесно шофиране при опасност от удари отдолу.

Първородната Godzilla!