Skoda представи спортната Superb SportLine

Skoda представи спортната Superb SportLine
04 Sep 2015

Първа снимка на новата спортна линия на флагманския си модел Superb разпространи чешката компания Skoda. Модификацията носи наименованието SportLine и ще дебютира пред публика по време на автосалона във Франкфурт по-късно този месец.

Спортната линия представлява нещо като аналог на Audi S-Line, предлагайки по-спортно излъчване за екстериора, модифициран интериор и различно окачване. SportLine ще бъде налична както за лимузината, така и комбито Superb.

Заводската доработка предлага уникални джанти с размер 19 инча, както и спортно окачване, което редуцира просвета с 15 мм. Моделите се отличават още с тонирани стъкла, спортен волан с три лъча, различен скоростен лост, спортни седалки, алуминиеви педали и декоративни елементи в салона, които имитират карбон.

SportLine не засяга агрегатите на модела. С екстрата може да бъде оборудвана абсолютно всяка версия на новия Superb, независимо дали е с 1,6-литровия дизелов агрегат или с върховия 2,0-литров бензин с мощност 280 к.с.

Superb SportLine ще се появи пред публика на 15 септември във Франкфурт. На изложението ще бъде представена и най-икономичната версия на флагмана - GreenLine.
 

Първото Revuelto в България!