Infiniti представи върхов QX70 Ultimate

Infiniti представи върхов QX70 Ultimate
12 Sep 2015

Нова специална версия на спортния кросовър QX70 показа японската марка Infiniti. Автомобилът е получил добавка Ultimate към името си, като ще бъде демонстриран пред публика по време на автосалона във Франкфурт.

"Всичко, което собствениците обичат в дизайна и динамиката на QX70, е дестилирано в една нова визия - QX70 Ultimate", така от Infiniti анонсират своя модел. Той се отличава с различен дизайн отпред и отзад, нов преден сплитер, дифузьор, интегрирани фарове за мъгла, хромирани черни елементи, антрацитни джанти с размер 21 инча, нови дневни и др.

Снимки на интериора липсват, но се съобщава, че той е изпълнен в унисон с екстериора, залагайки на лъскави черни лакови покрития, лилави шевове и мека кожа.

За версията Ultimate се предлага избор между 3.7-литров V6 бензинов двигател или 3.0-литров дизелов V6. Двата са екипирани със 7-степенна адаптивна автоматична предавателна кутия с планки на волана, която задвижва и четирите колела.

Известни са и цените на QX70 Ultimate - от 135 550 лв с ДДС за бензин версия и от 135 900 лв с ДДС за дизелов вариант, като продажбите ще стартират при откриването на салона във Франкфурт следващата седмица.

 

Първородната Godzilla!